Etusivu | Tietosuojaselosteet | Lomakkeet

Huimabasket uutisia

Koripallo on parasta paikan päällä!

29.10.2020

Olemme eläneet jo keväästä alkaen varsin poikkeuksellisissa oloissa – monet tutut ja mielenkiintoiset tapahtumat ovat jääneet toteutumatta ja kokematta - niin myös urheilun saralla – meillä ja muualla.
Nyt kun isänpäivä kolkuttelee ovelle, eikä joulukaan ole kovin kaukana – teemme Sinulle huiman hienon tarjouksen; ostamalla nyt 59 euron kausikortin, saat Huiman logolla varustetun pestävän ja kestävän kasvomaskin (arvo 8 €) kaupan päälle!  Osta itsellesi tai lahjaksi!

Lue lisää ››

Huima kohtaa paikallisvastustajansa

27.10.2020

Sunnuntaina 01.11 Äänekosken Liikuntatalolla pelataan harvinainen Äänekosken Derby, kun sarjanousija Kipinä Basket isännöi Äänekosken Huimaa.
Tulokaskauttaan valtakunnallisissa sarjoissa pelaava Kipinä on aloittanut kauden väkevästi kahdella voitolla
Lue lisää ››

Huimalle voitto kotiavauksessaan

25.10.2020

Huiman miehet jatkoivat voittojen tiellä ja onnistui kairaamaan lopulta voiton Lappeenrannan Namikasta lukemin 87-85.
Vahvasti ottelun aloittanut kotijoukkue johti ottelua jo parhaimmillaan 15-pisteellä (31-16) ja puoliajan  viettoon mentiin Huiman johdossa 54-44. 
Tauon jälkeinen viisiminuuttinen oli Äänekoskilaisille musta ja vieraat nousivat jopa 6 pisteen johtoon.
Lue lisää ››

Huiman juniorikoripallon Kausi-Info 2020-21

23.10.2020

Lue oheinen kausi-info koskien Huiman Juniorikoripallon toimintaa kaudelle 2020-21.
Lue lisää ››

Huimalle vieraita Lappeenrannasta

20.10.2020

Huiman miehet jatkavat kauttaan kotiottelulla, kun Äänekosken Kaupungin isännöimässä ottelussa vastaan asettuu Lappeenrannan Namika.
Ottelu on Äänekosken Kaupungin nimikko-ottelu. Kaupunki on ostanut kyseisen ottelun katsomokapasiteetin (kausikortit poislukien) ja jakaa kyseiset liput kuntalaisilleen ilmaiseksi.
Lue lisää ››

Huima avasi voitokkaasti

15.10.2020

1B-Divisioona kautensa aloittanut Äänekosken Huima kaatoi paikallisvastustaja Jyväskylän Weikot lopulta lukemin 64-74. 

Vain yhden harjoitusottelun pelanneet Äänekoskelaiset aloittivat ottelun hieman tahmeasti ja ykköstakamiehen Juuso Salmen saatua alaraajavamman oli ottelu hetken aikaa hieman sekavaa, mutta lopulta joukkue kasasi itsensä ja olikin ottelussa enimmäkseen kuskin paikalla. 
Lue lisää ››

Huiman edustuskoripallon ottelutapahtumia koskevat ohjeistukset ja rajoitukset

12.10.2020

Tutustu tarkasti COVID-19 ohjeistukseen!
Koronavirusepidemian aikana Äänekosken Huima haluaa varmistaa, että kotiottelut viedään lävitse turvallisesti ja terveellisesti. Tässä katsojia koskevat ohjeistukset ja rajoitukset, jotka vaikuttavat katsojakokemukseen.
Lue lisää ››

HUOM! Jywe-Huima pelataan Äänekoski Areena Pankkarilla

9.10.2020

Huima avaa kauden JyWeä vastaan

HUOM! Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Äänekoski Areena Pankkarilla, Jyväskylän Weikkojen ollessa kotijoukkueena. 

Pitkä odotus on nyt päättymässä ja uuden koripallokauden alku on käsillä. Huiman miehet ovat pyyhkineet pois viime keväisen pettymyksen, kun sarjat katkaistiin noin viikkoa ennen playoffseja. Uusi kausi on vihdoin alkamassa! 

Vierasotteluksi merkitty kauden avaus pelataan kuitenkin Keski-Suomen ja koko Divisioona B:n parhaissa olosuhteissa Äänekoski Areena Pankkarilla. Tilavaan katsomoon saamme ottaa turvallisesti maksimissaan 650 katsojaa. 

Lue lisää ››

Aloita koripalloharrastus

21.9.2020

Huima järjestää monipuolista ohjattua harjoittelua eri ikäluokissa. Harjoituksiin saa tulla mukaan milloin vaan! Harjoituksissa saa käydä kokeilemassa kuukauden ajan, tuntuuko koris sopivalta harrastukselta. Kaikki juniorijoukkueemme löydät JUNIORIT-valikosta, mistä voit tarkistaa joukkueen yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Maksut eivät ole este harrastamiselle. Voit hakea Huiman harrastetukea harrastemaksuihin.
Lue lisää ››

Hanki Huiman edustuskoripallon kausikortti

14.9.2020

Huiman edustuskoripallon kausikortit myynnissä hintaan 59€. Maksamalla ja lunastamalla kausikortin jo ennakkoon, vältät lipunmyynnin ruuhkat ja pääset siirtymään jonojen ohi vaivattomasti saliin.
Tulemme noudattamaan kulloisenakin hetkenä voimassa olevia koronaohjeistuksia ja ohjaamme sinut niiden mukaisesti nauttimaan jännittävistä koripallohetkistä mahdollisimman turvallisesti.
Kausikortilla pääset jokaiseen edustusjoukkueiden runkosarjan kotiotteluihin.
Lue lisää ››

Huiman toimisto
Kauppakatu 22, 44100 Äänekoski
Puhelin: 040 182 9999
Sähköposti: toimisto(at)huima.org
Y-tunnus: 0219728-1
Aukioloajat:

www.huima.org

  • ma ja to klo 10-12 ja 14-16.30
  • keskiviikkona suljettu
  • ti ja pe klo 10-12 ja 14-16