Toimintamaksut

BASKET-KORTTI

Basket-kortti on Huiman juniorikoripallon kausimaksu. Se oikeuttaa koko koripallokauden (syksyn ja kevään) säännölliseen ohjattuun harjoitteluun. Basket-kortilla pääsee myös seuraamaan Huiman miesten ja naisten edustusjoukkueiden pelejä koko kauden.

Basket-kortteja saa joukkueenjohtajilta maksua vastaan. Basket-korttimaksu suoritetaan Huiman juniorikoripallojaoston tilille K-S OP FI93 5290 0220 5108 36. Maksun viestiin tulee laittaa seuraavat tiedot Basketkortti pelaajan nimi ja joukkueen nimi, esim. ”Basketkortti Petteri Pelaaja, mikropojat”, jotta maksu osataan ohjata oikean joukkueen tilille.

Huomioithan, että Basket-korttiin ei sisälly vakuutusta.

Jaoston varoja käytetään peliasujen, pallojen ja muun harjoitusmateriaalin ostamiseen sekä vakuutusmaksuihin, työntekijän palkkaukseen, valmentajien ja tuomarien kouluttamiseen, sarjamaksuihin, tiedottamiseen, markkinointiin sekä seuran yhteisiin tapahtumiin. Joukkueelle jäävä osuus menee mm. salimaksuihin, tuomarimaksuihin ja turnausmaksuihin.

Huiman talousohjesääntöjen mukaisesti kaikki Huimaa edustavien pelaajien tulee olla Huiman jäseniä. Jäsenmaksu on sisällytetty kausimaksuun. Huiman 25€ jäsenmaksun maksavista pelaajista (U16- ja vanhemmat) tulee täyttää erillinen seuraan liittymiskaavake.

Jäseneksi liittymislomakkeen löydät mm. Huiman nettisivuilta: Liity jäseneksi

Mikäli Huiman jäsenmaksu on maksettu vuoden 2023 aikana kertaalleen toisen lajin harrastamisen parissa, jäsenmaksun voi vähentää maksaessaan kausimaksusta. Ilmoita tällöin maksaessasi viestissä tietojen Basketkortti+ joukkueen nimi + pelaajan nimi lisäksi “-jäsenmaksu”, jotta rahastonhoitajan ja joukkueenjohtajan maksujen seuranta mahdollistuu. Huiman toimisto ylläpitää jäsenrekisteriä, josta jäsentietojen tarkastus on tarvittaessa mahdollista tehdä siellä.

Kausimaksu ei saa olla harrastamisen este!

Joukkueenjohtajan kanssa on aina mahdollista sopia maksujen osittamisesta ja erissä maksamisesta. Lisäksi Huimalla on olemassa harrastetukirahasto, josta voi hakea tukea harrastuskustannuksiin. Harrastetukihakemuksen löydät täältä.

Harrastetukihakemus

Täytetty harrastetukihakemus palautetaan Huiman toimistolle.

 

Huima Basketball Juniorit