Arvot ja visio

Arvot

Äänekosken Huiman yleisseuran arvot ovat yhteisöllisyys, tasa-arvoisuus, suvaitsevaisuus ja iloisuus. Huiman juniorikoripallojaosto seuraa näistä samoja arvoja ja on täsmentänyt, mitä nämä arvot tarkoittavat jaostolle:

Yhteisöllisyys

Huimassa valmentajat, pelaajat, vanhemmat ja muut joukkueen henkilöt toimivat yhdessä joukkueen parhaaksi. Pyrimme, että jokainen mukana toimiva henkilö tuntee kuuluvansa Huima-yhteisöön.

Huima kehittää pelaajaa yhteisön jäsenenä, joka oppii kunnioittamaan itseään, pelitoveriaan sekä seuratoimijoita, ja oppii tiimityön ja yhdessä tekemisen perustaitoja. Omalla panoksellaan Huima haluaa olla auttamassa pelaajia tulemaan määrätietoisiksi yhteiskunnan jäseniksi.

Tasa-arvoisuus + Suvaitsevaisuus = Yhdenvertaisuus

Huiman juniorikoripallojaosto haluaa käyttää tasa-arvoisuudesta ja suvaitsevaisuudesta yhtä yhteistä arvoa, yhdenvertaisuutta.

Koripalloa harrastamaan ovat tervetulleita kaikki 4-19 -vuotiaat lapset ja nuoret. Toiminnalla on turvallinen ja oikeudenmukainen ympäristö, jossa jokainen harrastaja voi taustastaan riippumatta kehittää itseään, saada merkittäviä kokemuksia ja edistää terveyttään koripallon parissa.

Iloisuus

Koripallotoiminnan tarkoitus on tuottaa osallistujalleen iloa. Juniorikoripallojaosto pyrkii olemaan helposti lähestyttävä, positiivinen ja lasta kunnioittava.

 

Visio 2025

 

Yhteisöllinen ja yhteistyökykyinen Huiman juniorikoripallo

  • Tiivis ja avoin valmentajien, joukkueiden ja jaoston välinen yhteistyö
  • Ympärivuotinen lajien ja seurojen välinen yhteistyö

Harrastajamäärien hallittu kasvu

  • Jokaisessa ikäluokassa on tyttö- ja poikajoukkue
  • Mini-ikäisissä vähintään 20 pelaajaa ikäluokassa

Laadukkaan toiminnan varmistaminen, Tähtiseura-merkin saaminen

  • Jokaisella joukkueella vähintään 1. tason koulutuksen saanut valmentaja
Huima Basketball Juniorit