Kesälomareissu susijengin peliin Tampereelle

Kirjoittaja:  Aden Kariuki  |  15.4.2024
Äänekosken Huiman minitytöt järjestävät fanireissun Suomen miesten koripallomaajoukkueen valmistavaan maaotteluun 28.6. Tampereelle. Suomi pelaa ottelunsa huippukorismaa Latviaa vastaan hulppealla Nokia areenalla. Ottelu alkaa 18:30 ja matkaan lähdetään klo 13:00 Äänekosken liikuntatalon pihasta. Matka taitetaan Laukaan ja Jyväskylän kautta, joten sieltäkin suunnalta on mahdollista hypätä kyytiin. Reissukustannus 75 e/hlö. Hintaan sisältyy Kategorian 6 istumapaikka (39,50 e) sekä linja-autokyyditys. Reissussa mukana paljon lapsia ja nuoria, joten toteutetaan päihteettömänä. Alle 18-vuotiaalla täytyy olla huoltaja tai nimetty aikuinen matkassa mukana.
Nyt ilmoittautumaan ja lähdetään porukalla kannattamaan susijengi voittoon!
Matkan järjestäminen edellyttää 40 ilmoittautumista.
Yhteystiedot:
Timo Strickling
040 730 1064
timo.strickling@gmail.com
Huima Basketball Juniorit