Etusivu | Tietosuojaselosteet | Lomakkeet

Huima on tehnyt pelaajasopimuksen Zach Naylorin kanssa

2.9.2022

Äänekosken Huima on tehnyt pelaajasopimuksen amerikkalaisen Zach Naylorin kanssa. Naylor on 24 vuotias, kotoisin Houstonista ja pituutta kaverilta löytyy 203 cm (ei 207).

 

Valmentaja Tommi Koskisen ajatuksia tulevasta pelaajasta

”Katselin kesän alussa useita eri vaihtoehtoja ulkomaalaisvahvistuksiksi ja tein valinnan useamman pelaajan joukosta. Zach Naylor pystyy atleettisuudellaan pelaamaan korin alla mutta parhaimmillaan hän on heittävänä laiturina, jolla on riittävät pallonkäsittelytaidot”, kertoo Tommi Koskinen.

 

”Läheltä Zachia seuranneen henkilön mukaan hän on ollut liian usein väärän tyyppisessä joukkueessa ja väärässä peliroolissa. Naylor pelasi itsensä agenttien tietoisuuteen viime keväänä kotimaansa kevätliigassa, jossa pelasi hyvillä tehoilla ja heitti isoksi pelaajaksi tarkasti myös kolmen pisteen heittonsa. Hankin Naylorin Huimaan juuri monipuolisuutensa ja urheilullisuutensa ansiosta, luottaen omaan intuitioon sekä tutun luottoagentin pelaajalistohin”, jatkaa Koskinen.

 

Welcome to Äänekoski Zach!

 

Lisätietoja:

Hannu Kautto
Tommi Koskinen

Huimabasket uutisia

Lue lisää »

Gallerian uusimmat

Huiman toimisto
Kauppakatu 22, 44100 Äänekoski
Puhelin: 040 182 9999
Sähköposti: toimisto(at)huima.org
Y-tunnus: 0219728-1
Aukioloajat:

www.huima.org

  • ma ja to klo 10-12 ja 14-16.30
  • keskiviikkona suljettu
  • ti ja pe klo 10-12 ja 14-16