Etusivu | Tietosuojaselosteet | Lomakkeet

Kesä Miesten Mukana – Onni ja Lenni kertoo

19.8.2021

Muutama Huiman poikajuniori on päässyt kesällä harjoittelemaan Huiman miesten edustusjoukkueen mukana. Ahkerimmin harjoituksissa mukana ovat olleet Onni Niinikoski ja Lenni Laajala. Molemmat pelaavat ensi kaudella MU16-joukkueessa ja kertovat pitäneen siitä, että ovat päässeet harjoittelemaan miesten kanssa. Miesten harjoituksissa on ollut hyvä fiilis ja pojista on ollut hienoa päästä näkemään, miten miehet harjoittelevat.

 

Molemmille on tullut kesän aikana uutta oppia.

– Kaikkeahan siellä on oppinut, mutta eniten ehkä on tullut opittua heittämistä paineen alla ja häirittynä. Myös pallottomana liikkuminen on parantunut. Kehitettävää on vielä paljon, mutta haluaisin kehittää puolustuspeliä ja päätöksentekoa. Myös fyysisiä ominaisuuksia ja kuntoa pitäisi saada parannettua, Lenni kertoo. Myös Onni on melko samoilla linjoilla:

– Olen oppinut hyökkäämään isompia ja kovempia miehiä vastaan ja ottamaan ratkaisuja kovemman puolustuksen alla. Kehitettävää on toki monessa asiassa, mutta haluaisin kehittyä ratkaisujen ottamisessa ja puolustuspelaamisessa.

 

Sekä Onni ja Lenni kertovat eron miesten ja oman ikäluokan mukana harjoittelussa liittyvän pelin fyysisyyteen, aggressivisuuteen ja tempoon. Lennin mukaan tämä näkyy varsinkin pallon puolustamisessa. Onni sanoo myös miesten mukana hyökättävän kovempaa. Lenni uskoo miesten mukana harjoittelun olleen mielekästä ja kehittävää:

– Mutta kaiken kaikkiaan on todella mukava päästä miesten matkaan ja siellä jos missä sitä kehitystä tapahtuu.

 

Huiman toimisto
Kauppakatu 22, 44100 Äänekoski
Puhelin: 040 182 9999
Sähköposti: toimisto(at)huima.org
Y-tunnus: 0219728-1
Aukioloajat:

www.huima.org

  • ma ja to klo 10-12 ja 14-16.30
  • keskiviikkona suljettu
  • ti ja pe klo 10-12 ja 14-16