Etusivu | Tietosuojaselosteet | Lomakkeet

Huima kohtaa kotonaan JyWen

5.1.2021

 

Huima saa vieraraakseen tutun vastustajan, kun Jyväskylän Weikot saapuvat Pankkarille torstaina 7.1. Tämä ottelu joudutaan pelaamaan ilman yleisöä.

 

Kauden avauksessa Huima oli jyväskyläläisiä kymmenen pistettä etevämpi, mutta tästä pelistä on molempiden joukkueiden kokoonpanot vahvistuneet. Weikot ovat saalistaneet kymmenestä ottelustaan kuusi voittoa ja on sarjataulukossa heti Huimalaisten perässä sijalla 5.

 

Weikot ovat peluuttaneet monenlaisia kokoonpanoja kauden edetessä.

Esimerkiksi JBA:n avainpelaajiin kuuluva Niilo Kärkkäinen on pukenut Weikkojen peliasun yllensä kolmesti tällä kaudella ja upottanut niissä keskimäärin 21 pistettä.

Huimalaisille tuttu Tiitus Kuukkanen on myöskin pelannut kolme ottelua ja kirjauttanut keskiarvokseen 17,3 pistettä.

 

Enemmän pelejä pelanneista pelaajista kokenut Kosti Naukkarinen on ollut hyvässä heittovireessä koko kauden ja tilastoinut 13 pistettä ottelua kohden.

 

Weikot on peluuttanut kahdeksaa pelaajaa jotka pelaavat myös yhteistyöseura JBA:n riveissä, joten nähtäväksi jää millaisen kokoonpanon Coach Nyman parketille juoksuttaa. Luvassa on joka tapauksessa tiukka taistelu tärkeistä sarjapisteistä.

 

Huiman kokoonpano on ennakkoa kirjottaessa vielä hieman kysymysmerkki. Viime ottelusta poissa ollut Juuso Salmi palaa kokoonpanoon, mutta alaraajavammoista kärsivien KaVaughn Scotin ja Veeti Jämsenin pelaaminen on vielä epävarmaa.

 

Huima – JyWe

Torstaina 7.1 18:30

Ruutu+

Huiman toimisto
Kauppakatu 22, 44100 Äänekoski
Puhelin: 040 182 9999
Sähköposti: toimisto(at)huima.org
Y-tunnus: 0219728-1
Aukioloajat:

www.huima.org

  • ma ja to klo 10-12 ja 14-16.30
  • keskiviikkona suljettu
  • ti ja pe klo 10-12 ja 14-16