Etusivu | Tietosuojaselosteet | Lomakkeet

Koripallo on parasta paikan päällä!

29.10.2020

Olemme eläneet jo keväästä alkaen varsin poikkeuksellisissa oloissa – monet tutut ja mielenkiintoiset tapahtumat ovat jääneet toteutumatta ja kokematta – niin myös urheilun saralla – meillä ja muualla.

Uusi koripallokausi on saatu kuitenkin käyntiin – Äänekosken Huiman osalta kauden avaus pelattiin vierasotteluksi merkatulla pelillä Jyväskylän Weikkoja vastaan 15.10. Äänekoskella, kun JyWe halusi siirtää pelin pelattavaksi Keski-Suomen ja koko Divisioona B:n parhaissa olosuhteissa Areena Pankkarilla. JyWe-ottelusta tuli voitto, samoin Lappeenrannan NMKY:tä vastaan 25.10. pelatusta ottelusta, josta muodostuikin varsinainen jännitysnäytelmä ja ottelun ratkaisu nähtiin vaihtelevien tapahtumien jälkeen vasta aivan viime minuuttien aikana.

Nuo on niitä hetkiä ja tunnelmia, joita ei tavoita television välityksellä – ne on päästävä kokemaan paikan päälle – ja näitä yhdessä toisten kanssa koettuja hetkiä ja tunnelmia me tarvitsemme näinä poikkeusaikoina.

Nyt kun isänpäivä kolkuttelee ovelle, eikä joulukaan ole kovin kaukana – teemme Sinulle huiman hienon tarjouksen; ostamalla nyt 59 euron kausikortin, saat Huiman logolla varustetun pestävän ja kestävän kasvomaskin (arvo 8 €) kaupan päälle!  Osta itsellesi tai lahjaksi!

Tarjous on voimassa sunnuntaihin 8.11. saakka.

 

Näin hankit paketin itsellesi:

  1. Suorita 59 €:n suuruinen maksu ennalta Huiman edustuskoripallon tilille: FI29 5290 0220 5118 91. Laita maksun viestikenttään seuraavat tiedot: oma nimesi, sähköpostiosoitteesi, maksettujen kausikorttien määrä + maskit paketti (esim. Matti Meikäläinen, matti.m(at)gmail.com, 2 kausikorttia + maskit paketti). Saat lunastaa pakettisi edustuksen pelien lipunmyynnistä pelien yhteydessä tai sopimalla oman pakettisi lunastuspaikan ja -ajan Tuula Jaarasen (0400-210095) tai Hannu Kauton (050-5987471) kanssa. Maksamalla ja lunastamalla paketin jo ennakkoon, vältät lipunmyynnin ruuhkat ja pääset siirtymään jonojen ohi vaivattomasti saliin.

 

Toinen vaihtoehto on maksaa ja lunastaa koko 59 €:n paketti sunnuntaina 8.11. pelattavan pelin yhteydessä Pankkarin lipunmyynnistä (avautuu klo 16). Maksaa voit joko pankkikortilla tai käteisellä.

 

Muistutuksena vielä, että kausikortilla pääset jokaiseen miesten ja naisten edustusjoukkueen runkosarjan kotiotteluun. Jos haluat tukea Huiman nykyistä edustuskoripallotoimintaa enemmän, voit maksaa kausikortista suuremmankin summan.

 

Käytä tarjous hyväksesi ja tule mukaan huimaan tunnelmaan Pankkarin lehtereille!

 

Seuraava Huiman miesten kotiottelu pelataan Pankkarilla isänpäivänä, sunnuntaina 8.11. klo 17 Forssan Koripoikia vastaan.

Huimabasket uutisia

Lue lisää »

Gallerian uusimmat

Huiman toimisto
Kauppakatu 22, 44100 Äänekoski
Puhelin: 040 182 9999
Sähköposti: toimisto(at)huima.org
Y-tunnus: 0219728-1
Aukioloajat:

www.huima.org

  • ma ja to klo 10-12 ja 14-16.30
  • keskiviikkona suljettu
  • ti ja pe klo 10-12 ja 14-16