Etusivu | Tietosuojaselosteet | Lomakkeet

HUOM! Jywe-Huima pelataan Äänekoski Areena Pankkarilla

9.10.2020

Huima avaa kauden JyWeä vastaan

 

HUOM! Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Äänekoski Areena Pankkarilla, Jyväskylän Weikkojen ollessa kotijoukkueena. 

 

Pitkä odotus on nyt päättymässä ja uuden koripallokauden alku on käsillä. Huiman miehet ovat pyyhkineet pois viime keväisen pettymyksen, kun sarjat katkaistiin noin viikkoa ennen playoffseja. Uusi kausi on vihdoin alkamassa! 

Vierasotteluksi merkitty kauden avaus pelataan kuitenkin Keski-Suomen ja koko Divisioona B:n parhaissa olosuhteissa Äänekoski Areena Pankkarilla. Tilavaan katsomoon saamme ottaa turvallisesti ja väljästi maksimissaan 650 katsojaa. 

 

Huima kohtaa herkullisessa avausottelussaan heti yhden paikallisvastustajistaan, Jyväskylän Weikot. Jo pitkään Keski-Suomen Divisioona-B:n herruudesta kamppaileet joukkueet iskevät nyt heti yhteen.

 

Huiman joukkue on kokenut hieman muutoksia sitten viime näkemän. Kalle Koivunen ja Tiitus Kuukkanen vaihtoivat maisemaa, muutamat juniorit lopettivat ja luonnollisesti myös jenkkivahvistus on vaihtunut.
Viime kauden pelaajista jatkoi kuitenkin suurin osa ja tämä joukko on painanut hommia koko pitkän offseasonin.

 

Uusina kasvoina Huiman edustusjoukkueessa nähdään muutaman vuoden tauon jälkeen Joni Pohjonen. Joni on erittäin tervetullut vahvistus joukkueelle ja tuo paljon mahdollisuuksia peluuttaa erikokoisia viisikoita. Monipuolisuutensa ansiosta Pohjosen paluu tulee olemaan kauden edetessä merkittävä.

 

Toinen uusi vahvistuksemme on parimetrinen jenkkisentteri KaVaughn Scott. Scott on osoittanut harjoituksissa olevan mies paikallaan ja tulee varmasti aiheuttamaan vastustajille agressiivisuudellaan harmaita hiuksia.

 

Huima osoitti jo viime kaudella pelaavansa parhaimmillaan hyvinkin aggressiivista ja tasokasta koripalloa. Joukkue tukeutuu tälläkin kaudella vahvaan puolustuspeliin jonka avulla pyritään pelaamaan vauhdikasta koripalloa ja pyrkiä juoksemaan kenttää.

 

Vastustaja JyWen rosterista löytynee tälläkin kaudella suuri joukko nimiä, joten on vaikea ennustaa ketkä 12 pukee pelipaidan ylleen kauden avauksessa. Yhteistyötä Divisioona-A:ssa pelaavan JBA:n kanssa tekevä JyWe voi näyttää hyvinkin erilaiselta jokaisessa ottelussaan. Kauden alkuvaiheessa etenkin suurin keskittyminen on omassa tekemisessä, joten vastustajan pelaajistoon reagoidaan enimmäkseen pelin sisällä.
Huhujen mukaan Weikkojen paidasta löytyy Huimalaisillekkin tuttu Jukka Ohtonen.

 

Tutustuthan tarkasti koronaohjeistukseen ennen otteluun saapumista!
Ohjeitus annetaan www.huimabasketball.fi viikolla 42. Seuraathan tiedotusta.

 

Jyväskylän Weikot – Äänekosken Huima
Torstaina 15.10
Klo. 18:30
Äänekoski Areena Pankkari. 

Liput: 9/6 € 
Jywen / Huiman kausikortti.

Huiman kausikortit ovat voimassa myös tässä ottelussa ja niitä on myynnissä Pankkarin lipunmyynnissä.
Ovet avataan tunti ennen ottelun alkua.

 

 

Huimabasket uutisia

Lue lisää »

Gallerian uusimmat

Huiman toimisto
Kauppakatu 22, 44100 Äänekoski
Puhelin: 040 182 9999
Sähköposti: toimisto(at)huima.org
Y-tunnus: 0219728-1
Aukioloajat:

www.huima.org

  • ma ja to klo 10-12 ja 14-16.30
  • keskiviikkona suljettu
  • ti ja pe klo 10-12 ja 14-16